Les primeres comandes de mongetes.
Les primeres comandes de mongetes.

Hort Ytchart, producte de proximitat amb venda on-line

Compten amb tot tipus de productes de temporada.

El Maresme és una comarca amb grans productors que treballen diàriament amb els avantatges dels productes de proximitat i de la zona. Un bon exemple n’és Horta Ytchart, situada a Vilassar de Mar.

és una empresa familiar dedicada al cultiu des de l’any 1910. “El meu avi va començar aquell any aquí al Maresme i des de llavors l’horta ha passat de generació en generació: d’ell al meu pare i ara a mi”, explica Eduard Ytchart. Entre els productes cultivats destaquen les millors varietats de tomàquets, tot i que també posen a l’abast del clientaltres productes de temporada com les maduixes, els pebrots o els pèsols. Per altra banda, des de l’horta també preparen conserves del seu propi producte elaborades per un artesà. “Tot és propi, ens hem renovat perquè pugui arribar de diferents maneres el mateix tipus de producte”, apunta Ytchart.

El producte de proximitat destaca per recollir-se i servir-se en el punt just de maduració

L’horta Ytchart ha viscut una evolució amb el pas dels anys i ha sabut reinventar-se per adaptar-se als nous temps. Un bon exemple d’aquest renovat d’imatge és l’obertura d’altres línies de venda a través d’Internet. Per fer una comanda, el client únicament ha d’omplir un formulari des de la pàgina web, on pot seleccionar els productes que vol a la seva cistella i dir quan i a quina hora pot passar-la a recollir.

L’empresa també ofereix l’opció de fer comandes agrupades. Segons l’Eduard, “es poden fer, per exemple, tres o quatre comandes de botigues que estiguin a prop, cadascuna fa la seva cistella però fiquen el mateix codi de recollida”. “El 95% ho vénen a recollir aquí, enlloc d’anar nosaltres”, apunta l’Eduard, explicant que “als clients els agrada molt veure d’on surten els productes, fer preguntes i veure la masia”. 

A part de la venda per Internet, l’horta Ytchart també s’ha endinsat en el món de les xarxes socials amb l’objectiu d’arribar i ser localitzats per un públic més ampli. I així ho han aconseguit, creixent amb segiudors que els interessa el que ofereixen.

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive