Envio aquest correu com a queixa, denuncia o opinió sobre el nou accés a la autopista de davant del mataró parc (media mark) del carrer estrasburg.

Ja fa setmanes que està obert, però encara no l'havia fet servir. Pero aquesta setmana hi he accedit i m'he trobat una gran sorpresa: El nou enllaç a la autopista no és directe tot i passar a menys de 1m de la autopista.

Enlloc d'accedir directament a la autopista, el nou vial d'acces hi passa pel costat per tornar a pujar a la rotonda de gran bretanya. I un cop dins d'aquesta rotonda, has de tornar enrere i llavors si, és fa la llum i entres a l'autopista.

I jo em pregunto: enlloc de passar a 1m de la autopista per pujar a la rotonda,  no podien haver fet un accés realment directe?

Crec que es descongestonaria el trànsit de via europa, el pont de la autopista i la plaça de gran bretanya amb un accés més directe. 

Molts estudis per millorar els accessos i la circulació però un accés poc pràctic. 

Jo em pregunto: De veritat la gent farà servir aquest nou accés inútil?

Us adjunto una foto del nou vial d'accés amb la autopista al costat. Després de fer la baixada i veure la autopista, puges i la deixes enrere.

Moltes gràcies

Jordi Català i Vilanova