Sant Joan, Festa Major de Vilassar de Mar
Sant Joan, Festa Major de Vilassar de Mar

Vilassar de Mar celebra la seva Festa Major virtual

El divendres 19 es va estrenar la pàgina web de la Festa des de la qual es podran veure 32 actes, en format vídeo, els dies 22, 23 i 24 de juny

Vilassar de Mar celebra la Festa Major de Sant Joan els dies 22, 23 i 24 de juny, amb un seguit d’actes que es poden veure a través de la pàgina web https://festamajorvilassardemar.cat/. El govern de la població del Maresme va proposar a la Comissió de Festes un nou model de Festa Major adaptat a les circumstàncies. La reunió va tenir lloc el passat 28 d’abril i van assistir-hi 16 entitats.

Aquest model consisteix en què la participació de les entitats sigui en format virtual per evitar així les aglomeracions. Aquest nou format va ser consensuat i acceptat amb la majoria de les entitats i associacions que col·laboren en la realització de la Festa Major. Com d’altres municipis que també han hagut d’ajornar o cancel·lar la seva Festa Major, esdeveniments culturals o festivals d’estiu, el govern de l’Ajuntament de Vilassar de Mar ha decidit celebrar la Festa Major 2020 de manera virtual.

La Festa Major en l’actual format excepcional, està enfocada a la promoció i el coneixement de la cultura popular, musical i artística del nostre municipi. Dels 32 actes programats, 27 son en clau local, 5 a càrrec de grups professionals de música i 1 de teatre infantil.

Consulteu la programació.

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive