Un partit del Quadis Foto: R.Gallofré

Victòria de prestigi del Quadis

Un parcial de 4-0 en el primer quart va marcar el camí davant el Terrassa (8-5)

El Quadis Centre Natació Mataró ja ha passat pàgina a la magnífica experiència europea d’aquesta temporada. L’equip de Beto Fernández ha igualat el seu sostre continental jugant els quarts de final de la LEN EuroCup. En el partit de tornada amb l’Oradea de Romania, els mataronins es van quedar a només un gol de forçar la tanda de penals. El Quadis s’ha quedat a les portes d’unes semifinals europees i és possible que el seu bon recorregut a l’EuroCup marqui el nivell d’exigència a la lliga. Aquest cap de setmana, els mataronins han derrotat a un dels representants catalans a la Champions. El Terrassa va sucumbir a Mataró (8-5).

Tres gols de Grummy i un altre d’Àlex Codina, combinats amb unes formidables prestacions defensives, situaven un impactant 4 a 0 al final del primer quart. A partir d’aquí, tot feia baixada. El Terrassa, però, com exigeix la seva fantàstica plantilla, va reaccionar en els següents parciaIs (1-2 i 0-2). El partit entrava en l’últim període i el Mataró només conservava un gol d'avantatge (5-4).

En els darrers minuts, el Quadis va recuperar l’efectivitat ofensiva que trobava a faltar des de feia un quart d’hora. Dos gols de Germán Yáñez, i un altre de Grummy, deixaven el partit liquidat davant un Terrassa que va acabar amb només 5 gols a favor. El Quadis va tornar a ajustar la defensa i Mario Lloret, sota pals, va signar un partit gairebé perfecte.