La incertesa arriba al seu final. Florin Bonca no serà l’entrenador de la Sirena la propera temporada. La setmana passada el Drummoyne de Sydney el va anunciar com a nou entrenador, tal i com ha rescatat Mataró Audiovisual aquesta setmana. D’aquesta manera acaba una situació incòmode com la que es va viure a principis de juny. Bonca va enviar un comunicat a alguns mitjans locals, inclòs Capgròs, on anunciava que l’havien cessat com entrenador. 24 hores després, el club emetia un comunicat on deia que ells no havien cessat ningú i que s’havia malinterpretat una discussió interna pujada de to. Des de llavors, silenci sepulcral en ambdues direccions. 

El conjunt australià assenyala el fitxatge de Bonca com un fitxatge “d’extremat pedigrí amb experiència i fites en el waterpolo”. Repassen la seva trajectòria com a jugador i com entrenador, passant des de la participació a cinc Jocs Olímpics o els títols amb la Sirena.

Marina Zablith, opció de recanvi

Des del club han explicat a Capgròs que se n'havien assebentat per les xarxes socials i que encara estaven pendents de la confirmació oficial de part del propi entrenador. Les mateixes fonts afegeixen que Marina Zablith podria ser una opció per fer de recanvi a la banqueta en cas que Bonca, tal i com sembla, abandoni definitivament l'entitat.