0 a 3 al final del primer quart i 0 a 6 de parcial continuat. El Centre Natació Mataró no va deixar marge per a l’esperança del seu rival. El conjunt de Marina Zablith ha començat la temporada amb exhibicions de força que ratifiquen la seva condició d’equip favorit a tot. Les mataronines, supercampiones davant el totpoderós Sabadell, volen aixecar més títols a final de curs.

El Catalunya va fer un parell de gols per aturar l’hemorràgia (2-6), però només va ser un miratge. Un altre parcial de 0 a 6 va deixar les coses clares (2-12). El tram final del partit va servir per regular esforços i el conjunt local va aconseguir que la diferència deixés de créixer de manera exponencial (6-19).

Una de les grans virtuts del Mataró en aquest partit va ser el repartiment de tasques ofensives i la gran varietat de recursos de cara porteria contrària. Helena Lloret i Laura Vicente van fer tres gols. Fins a cinc jugadores de l’equip en van marcar dos (Marta Bach, Anni Espar, Maria Bernabé, Irene González i Brigitta Games) i, en total, deu components de la plantilla van posar el seu granet de sorra en el capítol golejador.

El Sabadell va guanyar per idèntic resultat (6-19) a la piscina del Sant Andreu i comparteix lideratge amb les mataronines (amb pitjor goal average) després de superar amb autoritat el tercer favorit al títol. Mataró i Sabadell tenen 9 punts. El conjunt de la capital del Maresme rep dimecres el Terrassa en partit avançat de la quarta jornada.