Audrey Nathalie, Brigitta Games, Gabrielle Stone i Lea Bachelier. Totes tornaran als seus països per tal de preparar els Jocs Olímpics de Tòquio 2020 amb les seves respectives seleccions nacionals. És la mateixa pel·lícula del masculí, que perdrà George Wallace per idèntic motiu. La dinàmica del waterpolo funciona així i en temporada pre olímpica els jugadors i jugadores es posen a punt a prop de casa.   

L’entrenadora de La Sirena Centre Natació Mataró, Marina Zablith, és conscient que ara se’ls gira feina: “Ja comencem a parlar amb clubs i jugadores per tal de veure quines incorporacions podem fer que ens ajudin a cobrir totes les baixes.” El club de la capital del Maresme patirà les baixes de les seves estrangeres internacionals, però conserva una capacitat d’atracció important que ajudarà en la missió de reconstruir la plantilla.

La Sirena ha tancat la temporada consolidant la seva jerarquia com a tercer millor equip de la competició. Zablith lamenta que “la lliga se’ns ha fet curta. Només hem pogut entrenar cinc mesos amb tota la plantilla a disposició. Ens ha faltat temps, però hem anat creixent com a equip a mesura que ens apropàvem al final de la fase regular.”

L’entrenadora del Centre creu que el Sant Andreu, equip que els ha superat per 2-0 a les semifinals del playoff pel títol, ha sigut “més regular i constant. A més, nosaltres els vam regalar algun gol important en aquest duel de semifinals.” Sigui com sigui, la diferència entre un equip i l’altre no és, ni molt menys, sideral.

En general, Marina Zablith valora la temporada de manera “molt positiva perquè hem de tenir en compte els inconvenients de començar més tard amb tot l’equip al complet. Podríem haver jugat la final, però la segona volta ha sigut molt bona.”

La temporada 18/19 ja és passat. Ara toca traçar les línies d’un nou projecte que comptarà amb cares noves i que tornarà a col·locar Mataró en el mapa del waterpolo europeu.