Primera victòria del Quadis Mataró en el playoff. Foto: R.Gallofré

Toc d'atenció del Sant Andreu al Quadis Mataró amb la Copa de rerefons

Els mataronins perden 9-11 amb els de Barcelona.

El Quadis Mataró està avisat. La derrota del dissabte davant el Sant Andreu per 9-11, com ja va passar al partit de la primera volta, alerten un conjunt de Beto Fernández que, cinquè a la classificació, sap com se les gasta el que serà el seu rival als quarts de final de la Copa del Rei que se celebrarà al Joan Serra. Caldrà no badar si es vol fer via en una cita en la que els mataronins tenen dipositades moltes il·lusions.

Però tornant a la lliga, el cert és que el matx de dissabte va ser un partidàs entre dos conjunts equilibrats que ara es troben separats per només un punt. El primer parcial va ser acarnissat, amb els dos equips trobant forats amb facilitat i repartint-se cops: 3-4 al primer quart. En el següent, els mataronins van millorar en defensa, van ajustar el partit i van empatar a cinc al descans.

A la represa el Quadis va començar marcant, però es va trobar amb tres gols seguits dels visitants que posaven coll amunt el partit. Més encara quan la distància s'anava obrint fins el 6-11 en un nefast tram d'enfrontament del Quadis. L'equip no va poder reaccionar fins el final, però el parcial de 3-0 seria insuficient per rescatar algun punt.