Roser Tarragó va tornar per la porta gran en una competició de seleccions de primer nivell. Després del seu periple pels Estats Units i el retorn la temporada passada a la lliga espanyola amb el Mediterrani, la mataronina, jugadora imprescindible per entendre el 'boom' i millors èxits que va tenir la Sirena Mataró, va demostrar que és una de les grans figures mundials en anotar sis gols en el debut d'Espanya en el Mundial de waterpolo. Tarragó està al 100% i això sempre és una garantia per la selecció en la que hi ha la també mataronina Marta Bach i les noves sirenes per aquesta temporada: Anni Espar i Irene González.

El debut d'Espanya no podia ser millor. S'enfrontaven a Grècia, equip que les havia eliminat a semis de l'Europeu de l'any passat. La pressió, a més, era màxima perquè perdre i ser segon de grup significa creuar-se abans d'hora amb Estats Units. Però Espanya va ser un torbellí i va destrossar a les gregues per 4-14.

La gran efectivitat del combinat de Miki Oca (1-6 al primer parcial) va deixar sense opció a les seves contrincants, que van arribar a perdre 2-8 en el show de Tarragó, que va anotar sis gols. En el capítol de sirenes hi va haver també el gol de l'Anni Espar, fitxatge estrella del Mataró per aquesta temporada. Ara queden dos partits a priori assequibles amb Kazajistan i Cuba, que haurien d'assegurar el primer lloc d egrups.