La Sirena Mataró aportarà quatre jugadores al combinat espanyol, una xifra inaudita fins el moment i que es deu al potencial de dues de les incorporacions que s'han fet aquest estiu. Marta Bach i Helena Lloret tornen a ser cridades per Miki Oca, a les que s'afegeixen les incorporacions d'Anni Espar i Irene Gonzàlez. També hi ha Roser Tarragó, una de les puntes de llança de la Sirena en el seu moment àlgid però que la temporada passada va jugar amb el Mediterrani. Destacar que Alba Bonamusa havia estat convocada la setmana passada en un stage a Sant Cugat del Vallès, on també hi havia un altre dels fitxatges mataronins, Anna Gual, però ambdues s'han caigut de la convocatòria pel torneig Internacional que se celebra a Rotterdam fins el dia 3.

El debut de les espanyoles, però, no ha estat el millor possible en aquest torneig a terres holandeses. Les de Miki Oca van ensopegar el dilluns, dia 1, amb Itàlia, una de les grans seleccions europees, per un ajustat 9-11 en un matx igualat que es va decidir en el darrer període, on les transalpines van clavar un parcial de 3-0 que va servir-los-hi per endur-se la victòria. Destacar els tres gols de la mataronina Tarragó i la diana de la sirena Helena Lloret i la futura integrant mataronina, Irene Gonzàlez (1).

Aquesta tarda a les 19h, les espanyoles s'enfrontaran amb Holanda en un partit que ha de servir de preparació i adequació de cara al Mundial que es disputa a finals de mes a Corea del Sud.