El Quadis Centre Natació Mataró ha basat les seves últimes victòries a la lliga en una sèrie de fonaments defensius que, per moments, han ofegat els recursos en atac del rival. El Terrassa, un dels equips més potents del campionat, només va fer-li cinc gols. El Catalunya, quatre. Aquest cap de setmana, el Waterpolo Navarra també s’ha quedat amb només cinc gols.

Ja són quatre victòries consecutives pel conjunt que entrena Beto Fernández que, d’aquesta manera, ha passat pàgina a les tres derrotes seguides que va encaixar contra Mediterrani, Sabadell i Barceloneta. El Quadis és sisè amb 18 punts i només mira cap amunt perquè el setè classificat, el Sant Andreu, ja és 9 punts per sota. El Mataró és sisè però té el segon classificat, el Sabadell, a només 3 punts.

Davant el Waterpolo Navarra, més enllà de la nova exhibició defensiva, van destacar Germán Yáñez i Pol Barbena amb quatre i tres gols respectivament. El Mataró va arribar al final del primer quart sense encaixar (3-0) i després del pas per vestidors (6-2) va tornar a blindar la seva porteria (8-2 al final del tercer període). Al final, la victòria per 13 a 5 parla de la diferència entre un i altre equip.