Un partit del Quadis Foto: R.Gallofré

El Quadis CNM supera el Sant Andreu en l’últim minut

Un gol de Marc Corbalán decideix el partit (7-8)

El Quadis Centre Natació Mataró ha tornat a la competició i ho ha fet amb victòria. L’equip de Beto Fernández s’ha desfet aquest cap de setmana del Sant Andreu en un partit igualat i emocionant fins l’última jugada. Un gol de Marc Corbalán ja dins el darrer minut del partit acabaria decidint el duel a favor del conjunt mataroní, que seria capaç de defensar amb encert l’últim atac local.

El Sant Andreu arribava al final del primer quart per davant en el marcador (2-1), però els mataronins ja manaven al descans gràcies a la facilitat golejadora de Germán Yáñez (3-4). L’MVP del partit va fer l’últim gol abans del pas per vestidors.

A la segona meitat, la dinàmica seguia somrient al Mataró. El partit, com és habitual en el duel entre Sant Andreu i Mataró, s’acabaria decidint per petits detalls perquè els mataronins no van poder donar continuïtat al magnífic parcial de 0 a 3 que van signar en el tercer quart (3-7). El conjunt local va recuperar l’encert de cara porteria en els últims minuts fins al punt de fer perillar la victòria del Quadis.

A l’hora de la veritat, però, el conjunt de Beto Fernández va mantenir la tranquil·litat necessària per acabar decidint a favor seu un final a cara o creu. El 7 a 7 momentani gràcies a un parcial de 4 a 0 del Sant Andreu va deixar pas a la jugada que tancaria el partit. Marc Corbalán es va convertir, amb el seu gol, en l’encarregat de certificar la primera victòria de l’any del Quadis Centre Natació Mataró.