Un partit del Quadis. Foto: R. Gallofré

El Quadis cau a casa amb el Sabadell

Un mal segon quart allunya els mataronins de la victòria (9-11)

Després de tres victòries consecutives a casa, el Quadis Centre Natació Mataró ha tornat a cedir punts davant la seva afició. El Sabadell, més regular durant el partit, va aprofitar la sequera golejadora dels mataronins en el segon quart per agafar l’avantatge que seria determinant.

El Quadis arribava al final del primer període per davant en el marcador (2-1), però l’equip local va patir una davallada important durant els següents minuts. El Sabadell va ajustar la defensa i el Mataró no va trobar solucions ofensives. Un parcial de 0 a 4 enviava el partit al descans llarg amb una renda ja important per a l’equip vallesà (2-5).

El conjunt de Beto Fernández va millorar les seves prestacions en atac i, fins i tot, va ser capaç de situar-se un parell de vegades a només un gol (8-9 i 9-10). Al final, però, el Sabadell va mantenir la calma per imposar-se amb un gol decisiu ja a les acaballes del partit (9-11).

Grummy, amb tres gols, va liderar el CN Mataró en el capítol golejador. Germán Yáñez en va marcar dos, però ningú més va poder aportar més d’un gol a l’estadística golejadora de l’equip local. El Quadis CNM veu com el Sabadell referma la quarta posició per davant seu. Els mataronins són cinquens a cinc punts del conjunt vallesà i amb cinc punts més que el Mediterrani, sisè classificat.