Imatge d'arxiu del Quadis. Foto: R. Gallofré

Primera derrota a la lliga del Quadis

Els mataronins cauen a casa davant el Mediterrani (6-8)

El Quadis Centre Natació Mataró ha vist frenada la seva magnífica ratxa de resultats en aquest inici de temporada. Ja classificat pels quarts de final de la LEN EuroCup, el conjunt de Beto Fernández havia guanyat, també, els dos primers partits de lliga. El Mediterrani, però, s’ha interposat en el camí de l’equip mataroní.

El ‘Medi’ va anar sempre per davant en el marcador i va començar a obrir forat a partir del segon quart (3-5 al descans). L’equip de Jahzeel Martínez va mantenir a ratlla un Quadis que ho va intentar tot per aixecar el partit durant la segona meitat. Els esforços de Lluc Bertran o Germán Yáñez, que amb tres i dos gols van ser els màxims golejadors del Mataró, van situar l’equip local només un gol per sota. Finalment, però, el Mediterrani va gestionar la situació i va acabar guanyant per 6 a 8.

Quadis i ‘Medi’, amb 6 punts, viuen a la part alta de la classificació. Els mataronins afronten un mes d’octubre apassionant però d’una exigència competitiva extraordinària. Abans del partit d’anada dels quarts de final de l’EuroCup a Transsilvània, davant l’Oradea, l’equip de Beto Fernández encara jugarà dos partits més de lliga. Els rivals, Sabadell i Atlètic Barceloneta, converteixen aquesta última quinzena d’octubre en una veritable prova de força pel Centre Natació Mataró.