El cop de puny sobre la taula de La Sirena s’ha sentit, i s’ha sentit bé… la seva ona expansiva ha arribat a tots els racons del país i de l’estat on es juga a waterpolo. El Centre Natació Mataró ha reforçat el seu equip femení amb el fitxatge d’una de les jugadores amb més jerarquia nacional i internacional, Anni Espar.

L’entrenadora de La Sirena, Marina Zablith, destaca que el fitxatge “envia un missatge molt potent. Un missatge d’ambició i de competitivitat.” Zablith afegeix que Anni Espar “aporta moltes més coses, a banda de joc. Té capacitat de lideratge i jo necessitava algú a la piscina amb autoritat i facilitat per interpretar les diferents situacions que es van produint durant els partits. De vegades, les meves instruccions arribaven tard.”

En relació al seu rol dins els esquemes tàctics de l’equip, l’entrenadora del conjunt mataroní apunta que “Anni Espar és una jugadora molt polivalent. Farà de tot. S’ocuparà de tasques més vinculades a les posicions de 4-5 o d’1-2 però, en qualsevol cas, ens ajudarà molt.”

A banda dels fitxatges de la portera Debby Willemsz i d’Anni Espar, el Mataró també ha tancat les incorporacions d’Anna Gual i d’Irene González. La primera arriba del Sant Andreu després, també, d’una experiència a Itàlia amb la Roma. González jugava a la Universitat de Hawaii i serà un dels últims reforços de La Sirena. L’equip mataroní espera tancar la plantilla amb el fitxatge d’una jugadora de boia. La direcció esportiva del club segueix treballant en aquest sentit.