Final de trajecte per La Sirena.

La Sirena Mataró tanca la fase regular amb una victòria a Saragossa

Les mataronines comencen el playoff aquest dimecres

La Sirena Centre Natació Mataró va posar el punt i final a la lliga regular amb una victòria sòlida a la piscina del Saragossa (7-11). Les mataronines ja doblaven el seu rival al descans (4-8). A la segona part, van gestionar amb tranquil·litat aquest avantatge per acabar sumant els últims tres punts del campionat.

El conjunt de la capital del Maresme es va mostrar molt més efectiu en les jugades de superioritat (50% vs. 20% d’encert) i va fonamentar la victòria en les excel·lents prestacions ofensives de bona part de les seves jugadores. Brigitta Games va fer 3 gols. Helena Lloret, Laura Vicente i Audrey Nathalie en van marcar 2 cadascuna d’elles.

Al final, una victòria per 7-11 que deixa a La Sirena amb 40 punts i la tercera posició de la lliga regular a la butxaca. Sabadell, Sant Andreu, Mataró i Mediterrani han sigut, amb diferència, els quatre millors equips de la temporada. Aquesta mateixa setmana jugaran les dues eliminatòries de semifinals en el playoff pel títol.

La Sirena Mataró assumeix el repte de plantar cara al Sant Andreu. El conjunt barceloní ha exhibit durant la temporada un gran nivell de joc i xifres impactants. Ha marcat, per exemple, 313 gols. 122 més que les mataronines i 4 menys que el totpoderós Sabadell. La recent victòria de l’equip maresmenc en partit de lliga, però, fa pensar que La Sirena té opcions de classificar-se per jugar la final. Dimecres al vespre (20:45h) la Pere Serrat serà l’escenari del primer partit de la sèrie entre Sant Andreu i Mataró.