Un partit d'aquesta temporada.

La Sirena Mataró salva un punt in-extremis

Les mataronines perdien de dos al darrer quart.

La Sirena Mataró va sumar el quart punt de la temporada en quatre jornades aquest dissabte, després d'empatar a casa amb el Mediterrani. Les de Marina Zablith van rescatar l'empat en el tram final de partit davant un contrincant que guanyava de dos en el darrer període. Les mataronines van tenir en Helena Lloret la jugadora MVP del matx. El partit va ser el del retorn de Roser Tarragó, però no amb el casquet mataroní sinó amb l'equip de Barcelona. Va anotar dos gols-

El partit va començar amb problemes, ja que les barcelonines es van avançar amb dues dianes. Quan les sirenes van retallar, de nou marcava el Mediterrani, que ba marxar en acabar el primer quart amb el 3-4. Les locals no es van donar per vençudes i en el segon període van capgirar el marcador, empatat a cinc al descans.

Al tercer quart, el 'Medi' es va avançar primer, i la Sirena va neutralitzar el gol, però les dues dianes següents no van tenir resposta. El partit estava molt complicat en el darrer quart, i més encara quan el Mediterrani va anotar el 6-9. A cinc minuts per acabar, Cambray retallava distàncies, i una mica més tard, Marta Bach ajustava el partit. Encara hi havia temps per remuntar i l'empat el va consumar Lloret amb el 9-9 final.