Un partit de La Sirena aquesta temporada.

La Sirena Mataró s'imposa al Rubí

Les mataronines guanyen 12-8.

La Sirena Mataró va tornar a la competició de lliga amb una treballada victòria per 12-8 davant el Rubí, en un partit que es va trencar en el segon període. Les de Marina Zablith van imposar la seva llei a casa per seguir navegant en la zona alta i intentar escalar alguna posició en aquest tram final de lliga. L'equip és quart a tres punts del Mediterrani, tercer.

El partit va començar equilibrat, amb una Sirena que s'avançava dues vegades al marcador i la resposta de les visitants era empatar el matx. Abans d'acabar el primer parcial, l'equip de Zablith guanyava 3-2. El partit es va trencar al segon quart, on les mataronines van obrir forat (5-2) i quan les rivals van intentar acostar-se, van clavar un parcial de 3-0 per marxar 8-4 al capdavant del lluminós.

Amb un avantatge solvent, les sirenes van seguir anotant i agradant-se dins de la piscina, arribant a guanyar de sis (12-6) i assegurant tres punts més que són importants. Gran partit de Briggita Games, que va anotar tres gols.