Un partit de la Sirena aquesta temporada.

La Sirena Mataró perd a Sant Andreu el primer partit de semifinals

Les mataronines no van aguantar el ritme de l’equip local (9-4)

La Sirena Centre Natació Mataró no ha començat amb bon peu la sèrie de semifinals del playoff pel títol. En el primer partit del duel amb el Sant Andreu, les mataronines van acabar cedint davant el ritme golejador del segon classificat de la fase regular. Al final, victòria prou còmoda del conjunt barceloní, que podria tancar l’eliminatòria si dissabte guanya a la capital del Maresme. La Sirena ho intentarà evitar amb un bon partit davant la seva afició.

Les mataronines van començar el partit molt entonades i dominaven al final del primer quart (1-2). De fet, Clara Cambray i Laura Vicente van marcar els dos primers gols del partit. Pili Peña retallava diferències dins l’últim minut del període. Ja en el segon quart, Clara Cambray tornava a situar el + 2 pel Mataró (1-3) però a partir d’aquí les coses es van torçar.

Un parcial de 4-0 del Sant Andreu girava el partit com un mitjó (5-3). Al descans, el Mataró seguia per sota (5-4). Les mataronines no van ser capaces de fer ni un sol gol durant tota la segona part. En canvi, a l’altra banda de la piscina el Sant Andreu mantenia un bon ritme golejador. El conjunt barceloní va fer dos gols en cadacun dels períodes finals per establir el definitiu 9-4.

Toca recuperar forces i preparar a consciència el partit de dissabte (18:00h). L’equip de Marina Zablith rebrà el Sant Andreu amb l’objectiu de forçar el desempat. Si les mataronines guanyen el segon partit, l’endemà mateix (diumenge 12:45h) es jugaria a Barcelona el tercer i definitiu partit de la sèrie.