Bon partit a casa tot i la derrota.

La Sirena Mataró no té pietat del cuer

Les mataronines golegen 14-2 el Ciudad Lineal.

La Sirena Mataró va encadenar una nova victòria en lliga davant el Concepción Ciudad Lineal, cuer de la categoria que no va poder fer res en la seva visita al Joan Serra. Les de Marina Zablith van ser una piconadora i van dominar des del primer parcial, aconseguint una victòria contundent que omple de moral. Brigitta Games, amb tres gols, va ser la més destacada en un equip on nou jugadores van anotar.

El partit va quedar vist per sentència en el primer quart, quan les de Zablith van clavar un parcial de 5-0 que deixava clara la diferència entre els dos equips. No va haver-hi reacció visitant, que es va trobar amb un parcial de 9-0 a mig partit que parlava per sí sol. La Sirena va fer rotacions i donar minuts a tothom sense que el resultat es ressentís. Cinc gols més al tercer quart i un, això sí, 0-2 de parcial al darrer, van tancar la golejada.

El proper compromís de dimecres a Sant Andreu serà d'altura per veure l'evolució de la Sirena Mataró en aquesta temporada de tants canvis.