Un partit de la Sirena aquesta temporada.

La Sirena Mataró no es deixa sorprendre a casa

Les de Zablith superen el Madrid Moscardó.

La Sirena Mataró va aconseguir dissabte una nova victòria que les reafirma en el tercer lloc. Les de la capital del Maresme rebien la visita del Madrid Moscardó, equip que a priori havia de ser factible de ser vençut. Dit i fet, les sirenes van posar-se a treballar des del primer moment i van endur-se la victòria per 11-5.

Les de la capital del Maresme van començar marcant distàncies en el primer quart, on van obrir un forat de dos gols (3-1). Això va donar tranquil·litat de cara al que estava per venir, ja que les madrilenyes van ajustar el matx en el segon quart. L'empat a un gol va mantenir la diferència del primer quart.

A la represa, el partit es va trencar definitivament. Les sirenes van tornar a ampliar diferències amb el parcial de 4-1 i el bon treball anotador d'Helena Lloret, que va ser la màxima golejadora amb tres dianes. Amb tot sentenciat (es va arribar a guanyar 10-3), l'equip va acabar sumant una nova victòria.