Un partit d'aquesta temporada. Foto: R.Gallofré

La Sirena Mataró jugarà la final de la Supercopa d'Espanya

Les mataronines superen el Sant Andreu per 8-7 i demostren que van a per totes aquesta temporada.

La Sirena Mataró va de debò. Ja se sabia quan a l'estiu anunciava el fitxatge d'Anni Espar, però ho està confirmant en aquests primers dies de competició. Si fa una setmana perdia en els últims segons amb el Sabadell a la Copa Catalunya, dimecres va superar a la Supercopa al Sant Andreu i s'ha classificat per la final de la Supercopa d'Espanya, que es disputarà dissabte a terres vallesanes. Les mataronines volen fer-la grossa.

L'equip de la capital del Maresme va haver de treballar de valent, molt més que a Copa Catalunya on les andreuenques no van ser rival. Dimecres sí, i les de Barcelona van arribar a posar-se dos gols per sobre en la primera meitat del matx. Dues dianes de les mataronines empataven a quatre al descans.

A la represa, les mataronines van posar-se per davant, però dues dianes de les contrincants tornaven a fer remar a les de Zablith. En el darrer quart, i amb tot per decidir, va sortir el geni de les mataronines. El paper de gent com Anna Gual i Helena Lloret va ser clau per tornar a capgirar el marcador. Un gol final de Laura Vicente certificava la victòria.

El partit amb el Sabadell serà a les 14h de dissabte a la piscina de Can Llong.