La Sirena Mataró ja coneix els seus rivals de cara a l'Eurolliga 2018 que se celebra a partir d'aquest mes de gener. Serà un any important, ja que després de la Copa LEN i la Final a Quatre de les dues temporades anteriors, és l'hora de veure si l'equip realment es consolida entre els quatre millors d'Europa. No serà fàcil, ja que les mataronines han canviat moltes peces rellevants (l'adéu de Laura López i Ona Meseguer no és poca cosa) i encara falta que l'engranatge funcioni com la temporada passada. Tot i això, els cos tècnic ja va dir que estava confiat en una plantilla més equilibrada que en anys anteriors.

El grup F de la Sirena Mataró està conformat per l'equip de la capital del Maresme i tres rivals d'entitat: l'Orizzonte que farà d'amfitrió i tindrà el públic del seu costat; el conjunt rus de l'Ugra Khanty que va tenir un enfrontament igualat amb el Sant Andreu a la fase anterior (la Sirena aquest any ha perdut amb les barcelonines amb un resultat similar i ajustat) i per últim, el Lille que està cridat a ser la ventafocs del grup. Si tot va com ha d'anar, les mataronines haurien de tenir opcions de ser primeres de grup, tot i que el nivell de les italianes i les russes alerta que també podrien quedar fora si no estan al seu millor nivell.

La fase de grups es disputa entre el 19 i el 21 de gener. Dels quatre equips, passen els dos primers als quarts de final (hi ha quatre grups en total). Naturalment, ser primer de grup et permet tenir el factor local a favor en la següent fase.