-
-

La Sirena Mataró cau per la mínima a 'semis' davant el Sant Andreu

La sèrie va ara a Mataró, on la Sirena intentarà empatar l'eliminatòria.

La Sirena Mataró va perdre una vegada més amb el Sant Andreu aquesta temporada. Va ser al primer partit de semifinals pel títol de lliga, disputat a Barcelona i amb resultat ajustat de 8-7. Derrota que obliga a les mataronines a remuntar el vol aquest dissabte a les 18h al Joan Serra si volen empatar l'eliminatòria. Helena Lloret, amb quatre gols, va ser la més destacada, preò no va ser suficient davant un Sant Andreu que li té la mida presa a les mataronines aquest any.

Les mataronines van haver de nedar a contracorrent des del primer moment. Les locals van avançar-se amb dos gols i a l'inici del segon quart, davant el gol mataroní, van clavar-ne dos més. 4-1 a la mitja part i el matx molt coll amunt per les noies de Florin Bonca.

Més encara quan a la represa, les locals van obrir forat fins el 6-1. Un resultat devastador que les sirenes van intentar capgirar. Tres gols en el tercer quart van permetre tancar el període 7-4. Difícil però no impossible. En el darrer, el vuitè del Sant Andreu semblava matar el partit, però les mataronines van treure el geni per fer tres gols més, ajustar el matx i tancar el 8-7. Derrota, però amb sensació que es pot empatar a Mataró la sèrie.