L’aventura europea del Quadis Centre Natació Mataró tindrà més parades. L’equip de Beto Fernández torna d’Split amb la classificació per la següent ronda de l’EuroCup a la butxaca. Els mataronins han acabat segons de grup després de superar el conjunt local, el Mornar, i l’Anvers de Bèlgica, i perdre davant el Mediterrani. La victòria dels catalans en l’últim partit de la lligueta, davant el Mornar, ha ajudat a la classificació del Quadis.

L’equip de la capital del Maresme va arrencar la fase amb una meritòria victòria davant el conjunt amfitrió, el Mornar (5-7). Per la seva part, el Mediterrani imposava la seva superioritat en el partit amb la ventafocs del grup, l’Anvers (19-6). L’equip belga també va perdre, en partit de la segona jornada, davant el Mornar (18-7). Mentrestant, el Quadis tornava a entrebancar-se amb el Mediterrani (11-9). Tot quedava obert de cara l’última jornada, disputada aquest diumenge al matí.

El Quadis no ha tingut pietat de l’Anvers (23-7), i el Mediterrani s’encarregaria de certificar la classificació del Mataró després de superar el Mornar (6-10). Cop de mà del ‘Medi’ per assegurar la presència a la següent ronda dels dos representants catalans. Els mataronins hi accedeixen com a segons d’aquesta lligueta per darrere del seu rival a la lliga.

Gustavo Guimarães, amb 9 gols, i Lluc Bertran, 7 dianes, han sigut els jugadors mataronins més productius en atac en aquesta primera fase de l’EuroCup. El Quadis Mataró seguirà fent gols continentals després de superar el primer escull a Split.