Un partit del Quadis. Foto:R.Gallofré

El Quadis Mataró supera el Sabadell en un partit molt igualat

Els mataronins segueixen en la pugna pel segon lloc.

El Quadis Mataró no va fallar en la seva lluita pel segon lloc, posició que empata amb Terrassa i Barcelona, i va superar a un sempre rocós Sabadell que es troba lluny dels primers llocs però que és capaç de tot. Els mataronins van guanyar 10-9 un partit molt equilibrat. El proper compromís amb el Barcelona deixarà un dels dos equips enrere en aquesta batalla a tres bandes.

Tornant al matx amb el Sabadell, els mataronins van topar-se amb un gol matiner dels vallesans, al qual van reaccionar amb un parcial de tres gols seguits. Els visitants van retallar distàncies, però l'equip de Beto Fernández va obrir forat amb el 2-4, que ampliaria fins el 2-6 ben entrat el segon període. Al descans, una última empenta vallesana deixava el 4-6 al lluminós.

A la represa, el partit es va igualar. Els visitants van empatar, però la reacció mataronina va arribar en forma de dos gols consecutius. A l'inici del darrer quart, un 6-9 semblava tranquil·litzar les aigües, però el Sabadell va tornar a prémer l'accelerador enmig de diverses exclusions. Quedava minut i mig quan Victor Fernández estava exclòs definitivament, i Beto Fernández va demanar temps mort. Es va traçar la jugada següent amb èxit, i Puig va anotar el 10-9 que seria definitiu després de defensar els poc més de 40 segons que restaven.