Un partit del Quadis Mataró.

El Quadis Mataró recupera la quarta posició

Els mataronins guanyen 7-19 al Waterpolo Navarra.

El Quadis Mataró va aconseguir dissabte una important victòria que li permet recuperar la quarta posició. L'equip era conscient de la rellevància del desplaçament a Pamplona, ja que tant Mediterrani, equip per sobre, com Sant Andreu, just per darrera, tenien enfrontaments molt complicats. Dit i fet, els de Beto Fernández van guanyar per 7-19 i els dos conjunts barcelonins van perdre. L'equip torna a ser dels quatre millors.

El matx a Navarra va ser molt mogut. Tot i que els de la capital del Maresme es van posar per davant 2-0, ràpidament van veure que no seria senzill. Els locals van reaccionar i van arribar a empatar a quatre. Aquí, encara va haver-hi temps perquè els de Beto Fernández obrissin forat 4-6. Al segon quart, més del mateix: L'equip va obrir escletxa fins el 5-8, que es transformaria al final del període en 6-10.

El partit estava encarrilat i en el tercer quart els mataronins van anar ampliant distàncies fins arribar a guanyar de sis i anar fent créixer la diferència fins el 7-15. Amb tot sentenciat, el darrer quart va ser un tràmit.