El Quadis Centre Natació Mataró encarava, aquest cap de setmana, una nova edició de la Copa Catalunya. La competició, disputada a Tarragona, arribava en un moment en el qual l’equip mataroní està més pendent de tenir a punt tots els seus efectius abans del viatge a Croàcia per jugar la primera fase de l’EuroCup. El conjunt de Beto Fernández va caure dissabte davant l’Atlètic Barceloneta (13-6) i l’endemà, diumenge, també va perdre contra el Terrassa (11-7).

Les dues derrotes, en realitat, eren previsibles tenint en compte el potencial dels rivals però, sobretot, l’ordre de prioritats del CN Mataró. La baixa de Mario Lloret a la porteria, malgrat la bona actuació de Marc Pannon davant el Terrassa, també va passar factura. Al final, l’Atlètic Barceloneta va acabar adjudicant-se un altre títol de la competició (el 12è en 14 edicions disputades).

Els mataronins ja dirigeixen la seva mirada cap a Croàcia, més concretament cap a Split. Dijous volen cap a Dalmàcia per jugar la primera fase de l’EuroCup. El conjunt local, el Mornar, el Mediterrani i l’Anvers de Bèlgica seran els rivals del Quadis en la seva nova aventura europea.