Un partit del Quadis.

El Quadis Mataró perd a la piscina del campió de la fase regular

L'Atlètic Barceloneta assegura el primer lloc (12-7)

24 hores. Poca estona més havia passat des del duel a casa contra el Barcelona. Els jugadors del Quadis Mataró tornaven a saltar a la piscina per jugar un partit de lliga. En aquesta ocasió, l'equip de Beto Fernández visitava el líder. Així doncs, dos partits consecutius i davant rivals de màxima exigència. Els mataronins han competit bé contra Barcelona i Barceloneta, però han acabat cedint al potencial de dos conjunts amb més profunditat de plantilla.

El Quadis Mataró va aguantar el ritme golejador de l'Atlètic Barceloneta durant els primers dos quarts. Al descans, el conjunt mariner només obria una petita escletxa en el marcador (6-4). Una diferència que els locals van ser capaços de duplicar en el tercer parcial per escapar-se de manera definitiva (9-5). La consistència del líder (i ja campió matemàtic de la fase regular gràcies a aquesta victòria) va quedar palesa amb tres gols més en el darrer període. Al final, 12-7 per l'equip que domina la competició amb autoritat i mà de ferro.

Germán Yáñez (3 gols) va ser de nou la principal amenaça ofensiva dels mataronins, que van acabar el partit amb un discret 16% d'efectivitat en les jugades de superioritat. El Quadis no va anar mai per davant en el marcador, però va competir fins el final malgrat l'esforç de jugar dos partits d'alta exigència amb poc marge pel descans.

El Mediterrani, rival en la lluita pel quart lloc, va guanyar ahir al vespre un partit que tenia ajornat amb el Catalunya. D'aquesta manera, tot s'encamina a una última jornada decisiva per assegurar una posició de privilegi de cara el playoff. Quadis i 'Medi' es veuran les cares a la capital del Maresme el dia 27 d'abril. Els mataronins en tindran prou amb un empat per certificar la quarta posició.