Waterpolo CN Mataro Quadis. Foto: R.Gallofré

El Quadis Mataró no té problemes davant el Concepción

Golegen a casa per 19-2.

El Quadis Mataró no va tenir problemes per sumar una segona victòria en aquest 2019, aquesta vegada davant el Concepción. Els de Beto Fernández van demostrar la seva superioritat en un enfrontament que no va tenir gaire història quan, en el primer partcial, ja guanyaven de cinc gols. Al final, els mataronins van imposar-se per un contundent 19-2.

El matx es va encarrilar en el primer parcial. Els locals van anotar cinc dianes seguides abans que els visitants poguessin estrenar el seu marcador. En acabar el primer quart, el quadis ja guanyava per 6-1. En el segon, la tònica va ser la mateixa, amb tres gols consecutius que obrien el marcador de manera definitiva.

Amb tot sentenciat, els mataronins es van agradar en la segona part del matx. Van seguir ampliant distàncies (5-1) i repartint-se els gols entre diversos jugadors: Corbalán, Codina, Barbena, Wallace i Yañez van fer tres o més gols cadascú. En el darrer quart, un 5-0 de parcial tancava el matx.