Un partit del Quadis.

El Quadis Mataró no té opcions davant el Barceloneta

Els mataronins perden clarament a casa per 2-10.

El Quadis Mataró va ensopegar de manera contundent a casa davant l'Atlètic Barceloneta en el matx que enfrontava el quart i el primer classificat. Els de Beto Fernández no van tenir opcions amb el vigent campió, i van claudicar per un clar 2-10 en el que mai van poder entrar en el partit. Ara els mataronins sumen dues derrotes consecutives.

El 0-3 del primer parcial ho deixava força magre pels de Beto Fernández, que no van trobar espais en atac per poder fer mal a la forta defensa marinera. El segon quart va servir per estrenar el marcador, però dues dianes dels visitants deixaven un 1-5 clarivident al descans.

A la represa, el partit ja va quedar sentenciat amb dos gols més del Barceloneta. En el darrer quart va haver-hi temps perquè el Quadis pogués fer un segon gol, tot i que el marcador no deixava dubtes: 2-10.