-
-

El Quadis Mataró manté el quart lloc

Els mataronins golegen i depenen d'ells mateixos en la darrera jornada.

El Quadis Mataró va golejar sense contemplacions al Canarias Echeyde per 20-3 i manté el quart lloc quan només queda una jornada per acabar la temporada regular. Els mataronins segueixen entre el grup capdavanter de la Divisió d'Honor amb una política basada en el planter, i dissabte van superar als de les Canàries en un partit sentenciat al primer quart. Ara queda el més difícil: puntuar en la darrera jornada amb el Barceloneta, líder, o esperar que el Barcelona no guanyi precisament al Canarias.

El matx disputat a Mataró no va tenir gaire història: els de Beto Fernández van clavar un parcial de 7-0 que deixava clar la diferència entre els dos conjunts. El segon període va ser més mogut, però amb un Mataró molt encertat de cara a porteria que ampliava a 12 els gols totals per només dos dels visitants.

A la represa, el matx va seguir pel mateix camí. Parcial de 6-1 en un tercer període sense història i de 2-0 en el darrer per matar el matx. Gran partit de Germán Yañez, que va fer cinc gols.  Corba, Víctor, Codina i Barbena van fer un hat-trick cadascun d'ells.