Un partit del Quadis Mataró.

Marc Mayola

El Quadis Mataró cau a casa contra el Barcelona i encara no assegura la 4ª plaça

Els mataronins tornen a jugar avui contra l’Atlètic Barceloneta

Resten dues jornades per acabar la temporada regular i l’objectiu de la quarta posició és a tocar. El Quadis Mataró suma sis punts més que el Sant Andreu i té un avantatge de set punts sobre el Mediterrani, que té un partit menys (juga avui davant el Catalunya).

Així doncs, el Mataró necessita només un punt per allunyar definitivament el Sant Andreu. El conjunt de Dani Ballart té guanyat el goal average particular amb els mataronins i acaba la fase regular amb els partits contra Catalunya i Canoe.

La situació amb el Mediterrani dependrà dels duels d’aquest vespre, però en qualsevol cas el Mataró en faria prou amb un empat en el partit que els enfrontarà en l’última jornada de la fase regular. Així doncs, l’equip de Beto Fernández té les millors cartes per mirar d’acabar la lliga en quarta posició i gaudir del factor piscina a favor en el primer duel del playoff.

El Quadis Mataró va deixar escapar, ahir al vespre, la primera d’aquestes oportunitats de certificar la quarta plaça. Els mataronins van perdre a casa amb el Barcelona (8-10).

El 6 a 4 del descans era un bon presagi, però les bones sensacions no van tenir continuïtat en el tercer i quart període. Els mataronins només van ser capaços de marcar dos gols més (un terç del botí que havien conquerit a la primera meitat) i el Barcelona ho va aprofitar per imposar un ritme guanyador.

Germán Yáñez va fer 5 dels 8 gols mataronins, però l’actual tercer classificat va presentar una estructura ofensiva més coral i va acabar sumant una victòria important per seguir l’estela del Terrassa.

El Quadis torna a jugar aquest vespre. A partir de ¾ de 9 visita l’Atlètic Barceloneta, l’equip que lidera amb mà de ferro la lliga i que només ha cedit un empat en tota la temporada. El partit s’avança a avui pel compromís europeu que el conjunt mariner té aquest cap de setmana.