Un golejador amb capacitat, també, per assumir rols defensius. Un jugador polivalent, versàtil, amb potència i jerarquia. El Quadis CN Mataró té clar el perfil, i també el nom, i aviat espera anunciar el seu fitxatge de cara la temporada que ve. Serà un reforç important, però l’únic que ha planificat el club mataroní.

La direcció esportiva del Centre Natació Mataró i l’entrenador del primer equip, Beto Fernández, són molt conscients de la filosofia de club que volen potenciar. Així doncs, seguiran apostant per promocionar el talent de la casa.

“Pol Daura ja és una realitat”, apunta Beto Fernández. El lateral, nascut l’any 2002, s’ha guanyat un lloc al primer equip, on ha brillat aquesta temporada un altre jugador forjat al Centre, Lluc Bertran. Dos anys més gran que Pol Daura, Bertran ja és un dels jugadors més cotitzats de la categoria. “Estem construint un gran sentiment de pertinença”, destaca Beto Fernández quan parla del valor afegit de la seva plantilla.

El central Max Casabella és un altre jugador de la casa que tindrà la seva oportunitat durant el curs 19/20. En canvi, Pitu Puig no seguirà a la disciplina del conjunt mataroní. És molt probable que l’extrem fitxi pel Granollers, d’on torna Raúl Loste després de la seva cessió. Ford farà les maletes per preparar a Austràlia els Jocs Olímpics de Tòquio i Pol Barbena formarà part de la plantilla mataronins fins el gener.

Una plantilla, la del CN Mataró, que espera gaudir de l’experiència europea després d’haver-hi de renunciar l’any passat per motius econòmics. Ara mateix regna l’optimisme, mentre el club segueix fent les gestions pertinents per tal d’assegurar la participació a la Copa LEN.