Un parcial de sortida de 0 a 4 deixava les coses clares. No seria el dia de la sorpresa. L’Atlètic Barceloneta va afrontar el partit amb la concentració necessària per imposar el seu potencial. El CN Mataró havia mostrat bones sensacions en aquest inici de temporada, però la diferència de nivell encara és important. L’Atlètic Barceloneta és un dels millors equips d’Europa i així ho va tornar a demostrar a la capital del Maresme.

El Quadis no va poder apropar-se mai en el marcador i al descans ja perdia per 1 a 8. Durant la segona meitat, el conjunt visitant va mantenir la diferència i, fins i tot, va anar ampliant rendes a poc a poc fins acabar el partit amb onze gols d’avantatge (4-15). Germán Yáñez va fer tres dels quatre gols locals, però la bona actuació individual del canoner del Mataró no va posar en qüestió la victòria de l’Atlètic Barceloneta.

Els mataronins aparquen ara la lliga amb sis punts (dues victòries i tres derrotes). L’equip de Beto Fernández ja pensa en el partit d’anada dels quarts de final de la LEN EuroCup que aquest dimecres l’enfrontarà amb l’Oradea romanès. El viatge a Transsilvània per jugar amb l’equip que entrena l’exmataroní Dorin Costras és un dels moments àlgids de la temporada.