Un partit del CN Mataró.  Foto: R.Gallofré
Un partit del CN Mataró. Foto: R.Gallofré

El CN Mataró supera el Mediterrani a la Lliga Premaat femenina

Les mataronines van aconseguir una victòria de prestigi en jornada avançada.

El CN Mataró va aconseguir una victòria important en la jornada avançada de la Lliga Premaat femenina. Les de Marina Zablith tenien una bona pedra de toc amb el Mediterrani, equip que ja la temporada passada va posar les coses complicades a les mataronines. Però enguany el Mataró va a per totes, i va demostrar-ho amb un treballat triomf per 10-7 que es va decidir en el darrer període. L'equip suma sis punts de sis possibles.

El primer quart va ser molt igualat. Cambray va avançar a les locals, però els 8 minuts inicials van acabar 1-1. En el segon va haver-hi repartiment de cops on les mataronines en van sortir beneficiades: 4-3 al descans. Així s'arribava a l'equador del partit.

A la represa, dues dianes consecutives del Medi van servir per capgirar el marcador i encendre les alarmes entre les de Zablith, que van reaccionar de la mateixa manera que van ser colpejades: dos gols seguits i canvi d'avantatge. En el darrer quart, les mataronines van aconseguir un parcial de 4-2 que obria forat definitivament i servia per acabar guanyant 10-7. Anna Espar, amb quatre gols, segueix sent diferencial en un partit on va destacar també, tot i que no és tan habitual, Marta Bach amb tres dianes.