El CN Mataró ha començat amb força. Foto: R.Gallofré

El CN Mataró és el primer líder

Les mataronines golegen el Saragossa (4-20)

Les flamants supercampiones van per feina. El Centre Natació Mataró ha començat la lliga amb força i no va deixar marge per a la sorpresa en la seva visita a Saragossa. Un parcial de 0 a 4 en el primer quart seria el presagi d’una victòria plàcida a la piscina del conjunt aragonès. Al final, els setze gols de diferència són una bona mostra de l'oceà que hi ha entre el potencial d'un i altre equip.

Les mataronines arribaven al descans conscients que la feina ja estava feta (1-12) i van aprofitar els últims dos parcials per acabar d’ampliar el resultat. Anni Espar, que va marcar cinc gols, va tornar a erigir-se com a referència ofensiva de l’equip. La boia Cristina Nogué en va fer tres i fins a cinc jugadores diferents van anotar dos gols. Gairebé totes les components de la plantilla van escriure el seu nom a la fitxa de golejadores.

El Sabadell i el Sant Andreu, previsibles rivals del Mataró en la lluita pel títol, també han començat la lliga amb victòria. En realitat, l’inici de les hostilitats arribarà aviat. Vallesanes i barcelonines es veuran les cares en la tercera jornada de lliga. El Centre Natació Mataró espera arribar a aquest punt amb un ple de victòries.