Diversos jugadors del Quadis Mataró van entrar en concentracions de preparació de la selecció espanyola durant les festes de Nadal. És el cas dels dos absoluts Marc Corbalán i Lluc Bertran, peces interessants dins de l'equip de Beto Fernández que van trobar-se en la cita que el seleccionador David Martín va organitzar a finals de 2018 per veure com van creixent jugadors importants en el futur. Corbalán és ja una realitat dins de l'engranatge del Quadis i Bertran, un dels destacats en les categories inferiors on va aconseguir medalles importants durant l'estiu passat. Ambdós van estar a Grècia amb Espanya.

L'altra és el jugador Pol Daura, que va estar convocat en una preselecció de promeses espanyoles. Daura, que també forma part de la fornada de joves del planter que ha de fer-se un lloc al Quadis, té encara molt de recorregut per endavant. 

Qui no té representació en les convocatòries recents és la Sirena Mataró. En el waterpolo femení organitzat a Roma del 27 al 30 de desembre no hi havia cap jugadora de Mataró, mentre que en la convocatòria cadet dels mateixos dies al CAR de Sant Cugat tampoc hi havia cap integrant de la secció del CN Mataró entre les convocades. On sí estava com a segon entrenador Pau Cardenal.