Un partit d'aquesta temporada. Foto: R.Gallofré

Primera derrota del CN Mataró a la lliga

Les mataronines cauen a la piscina del Terrassa (13-10)

Algun dia havia d’arribar. Després de dotze victòries seguides en les primeres dotze jornades de lliga, el Centre Natació Mataró ha encaixat la primera derrota de la temporada a la lliga. El conjunt que entrena Marina Zablith es va veure sorprès pel Terrassa, cinquè classificat. Les mataronines, malgrat aquest revés, segueixen líders amb tres punts més que el Mediterrani.

El Terrassa va reaccionar a un primer gol mataroní amb un espectacular parcial de 5 a 0 entre el primer quart i els primers minuts del segon (5-1). El líder, però, posava les coses a lloc abans del descans amb quatre gols seguits (5-5).

El CN Mataró s’avançaria just després del descans llarg i semblava que el Terrassa havia deixat escapar la seva gran ocasió de posar contra les cordes al líder invicte (5-6). El Mataró, però, no va ser capaç de donar continuïtat a aquest parcial de 0 a 5. Ara tornava a ser el torn del Terrassa, que capgirava la situació de tal manera que es posava dos gols per davant (8-6).

El conjunt egarenc va trobar la inspiració ofensiva necessària per mantenir el ritme i el Mataró va veure com el seu rival s’escapava en el marcador de manera decisiva (13-10 al final). Olga Domènech, amb quatre gols, va ser la màxima golejadora del partit. Per part del CN Mataró, Laura Vicente i Anna Gual en van marcar tres. Les mataronines segueixen líders però ja han perdut la imbatibilitat.