Una temporada fora de la capital del Maresme i ja n’ha tingut prou. La portera Debby Willemsz, internacional amb la selecció holandesa, renuncia als Jocs OIímpics de Tòquio per tornar a Mataró. Arriba per cobrir la baixa de Gabby Stone. Ella sí que jugarà els JJOO amb el combinat dels Estats Units.

Willemsz va passar dues temporades a La Sirena (2016-2018) abans de jugar aquest últim curs al seu país, on s’ha proclamat campiona de lliga i ha treballat en dinàmica de selecció nacional. De totes maneres, ara aposta per tornar a la capital del Maresme. La seva nova entrenadora, Marina Zablith, explica que “trobava a faltar Mataró. Ella estava adaptada i encantada amb la ciutat.”

La portera holandesa és un fitxatge d’alt nivell. Zablith remarca que parlem d’una “portera amb una qualitat impressionant. És explosiva i una de les millors del món en distàncies curtes.” A més, l’entrenadora de La Sirena destaca que “organitza molt bé la defensa i es comunica de meravella amb Marta Bach.” La campiona del món mataronina defensa la boia i, en aquest sentit, l’entesa amb la portera és fonamental.

El fitxatge de Debby Willemsz no serà l’últim. El Centre Natació Mataró treballa per refrescar la plantilla i trobar relleus a totes les jugadores que han marxat per preparar els JJOO amb la seva selecció. Aquesta mateixa setmana podrien arribar més incorporacions.