Primera victòria del Quadis Mataró en el playoff. Foto: R.Gallofré

Contundent golejada del Quadis Mataró

Els mataronins superen 18-3 a l'Echeyde.

El Quadis Mataró no va tenir problemes per sumar una nova victòria en lliga, aquest cop davant l'Echeyde per un contundent 18-3. Els de Beto Fernández van tornar a la feina després de perdre a la Copa del Rei organitzada a casa, i ho van fer amb ganes de empènyer cap amunt i intentar aconseguir el quart lloc de la classificació, ja que actualment són cinquens.

El partit es va quedar vist per sentència en el primer període. Els locals no van donar opció al seu contrincant, i en els primers minuts van començar a obrir un forat important: 4-0. La tònica va ser la mateixa en el segon quart: perfecció en defensa i encert en atac. Set a zero a mitja part.

A la represa, lluny de relaxar-se, els mataronins van sortir a per totes, i això va propiciar que l'equip augmentés en cinc la distància aconseguida abans. Amb el peix al cove, els mataronins van seguir a la seva i van tancar la golejada amb un parcial de 5-2 que deixava el 18-3 final al marcador.