Foto d'arxiu del CN Mataró.

El CN Mataró, líder amb mà de ferro

Les mataronines guanyen el primer partit de l’any davant el Saragossa (11-3)

Les flamants campiones d’Europa no van jugar, però tampoc era necessari que ho fessin. El Centre Natació Mataró va golejar sense contemplacions a l’equip que ocupa l’últim lloc de la classificació. Marina Zablith va fer descansar a Marta Bach, Anni Espar i Irene González, que fa uns dies es van proclamar campiones d’Europa amb la selecció espanyola a Budapest. El Mataró, de totes maneres, va ser molt superior en el primer partit de l’any.

Deu partits, deu victòries. El conjunt de la capital del Maresme segueix marcant un ritme difícil de seguir per la resta d’equips de la lliga. De fet, el Sabadell, històric dominador de la competició, ja és a nou punts després de perdre aquesta jornada contra el Terrassa en el gran duel vallesà. El Mediterrani de la mataronina Roser Tarragó, a tres punts del CN Mataró, és l’únic equip en predisposició d’atrapar el líder durant la fase regular.

L’equip mataroní va dominar el duel contra el Saragossa des del primer moment. Un parcial de 4-0 (2 a 0 en cada una de les primeres dues parts) deixava el partit del tot encarrilat ja abans del descans. El tercer i l’últim quart van servir per seguir ampliant diferències fins l’11-3 definitiu.

Laura Vicente, Helena Lloret, Brigitta Games i Cristina Nogué, totes amb dos gols, es van repartir el pes golejador del conjunt mataroní. L’equip que entrena Marina Zablith, doncs, segueix dominant la competició amb mà de ferro i, fins i tot, es pot permetre el luxe de jugar algun partit sense les seves internacionals.