El Quadis CNM jugarà els quarts de final de la segona competició europea en importància després de desfer-se, aquest passat cap de setmana, de dos conjunts francesos que destaquen, sobretot, pel seu potencial físic. El Montpeller i el Noisy van caure derrotats a la piscina del Centre i només l’Eger, primer de grup, va poder superar l’equip que entrena Beto Fernández. Hongaresos i catalans accedeixen a la següent ronda de l’EuroCup.

“Les sensacions són bestials. Estem molt contents amb aquesta classificació tan important per a l’equip. Jugar a casa ens ha ajudat molt.” Beto Fernández passa revista a l’actuació del seu conjunt tot agraint el suport de la seva afició. “L’actitud i el ritme de partit van ser claus. A més, vam saber jugar amb les emocions per remuntar parcials o disputar finals ajustats. Tenim un equip sòlid en defensa i en atac.”  

Toca seguir gaudint del viatge europeu i “buscar l’èpica”. Ara cauen quatre equips de la Champions que podrien ser rivals del Centre Natació Mataró; el Vouliagmeni grec, l’Estrasburg de França, l’Oradea de Romania i el Brescia. El conjunt italià és el més fort d’aquests possibles rivals, tots ells potents. Sigui com sigui, els mataronins segueixen navegant amb valentia en aquesta aventura continental.