La selecció espanyola a Gwangju. Foto: rfen

Bach, Tarragó, Espar i González, a semifinals del Mundial

La selecció espanyola s’ha desfet dels Països Baixos (12-8)

Un parcial de 6-0 en els primers minuts de partit ha servit per deixar les coses clares. Un cop d’autoritat inapel·lable que ha desorientat a la selecció neerlendesa. La vigent campiona d’Europa ja no ha pogut reaccionar. La diferència, creada en bona part gràcies a les jugadores del CN Mataró, ja era massa important.

Roser Tarragó, amb una fuetada des de casa seva, inaugurava el marcador. Anni Espar, fitxatge estrella de La Sirena, faria els següents gols. El 2-0, culminant una bona jugada col·lectiva. El 3-0, regalant una fantàstica maniobra individual. Espanya mossegava en defensa i atacava amb voracitat. Maica García, des de la boia, feia pujar el 5-0 en el marcador en un tres i no res.

Al final del primer quart, un contundent 6-1 dictava sentència. La selecció espanyola ha gestionat aquest avantatge durant la resta del partit. El combinat de les mataronines Marta Bach i Roser Tarragó, i de les noves jugadores del Centre, Anni Espar i Irene González, no ha passat angúnies en cap moment. Al final, 12-8 i a lluitar per les medalles. Espar, amb 4 gols, s'ha erigit com una de les jugadores més destacades del partit. Tarragó i González també han vist porteria en una actuació formidable del conjunt estatal.