Marta Bach, Anni Espar i Irene González són les tres representants del Centre Natació Mataró en el Campionat d’Europa de waterpolo que es disputa des d’aquest diumenge a Budapest, Hongria. El conjunt que entrena Miki Oca vol lluitar per les medalles; va ser bronze fa dos anys a Barcelona i or en farà sis a la mateixa Budapest. Espanya també té una plata que va aconseguir l’any 2008 a Màlaga.

El combinat estatal està format per tres jugadores del Sabadell, tres del Terrassa, les tres representants del CN Mataró, dues del Mediterrani (entre elles la mataronina Roser Tarragó) i dues més del Sant Andreu. Una selecció que ha premiat, gairebé amb idèntica proporció, als cinc millors equips de la lliga.

Espanya ha començat el campionat amb una victòria còmoda aquest diumenge contra França (6-15). Anni Espar, autora de 4 gols i màxima golejadora del partit, ha liderat l’atac de la selecció espanyola. Irene González ha jugat 22 minuts i Marta Bach, 15. Itàlia, Holanda, Israel i Alemanya són els altres rivals del combinat estatal en aquest Grup B del Campionat d’Europa.