Segona posició de l’absolut femení a la final A i tercera plaça de l’absolut masculí a la final B. Són els resultats més detacats que va aconseguir el Club de Rem Mataró en la primera prova de la Lliga Catalana de Llagut, disputada a Arenys de Mar. Els veterans masculins i femenins, per la seva part, van acabar segons i quarts de les seves respectives finals B.

En les proves cronometrades, només l’absolut femení va aconseguir classificar-se per disputar la final A de la seva categoria, mentre que les altres tripulacions de la capital del Maresme es van haver de conformar amb la final B. Ja a la regata, les mataronines van aconseguir la segona posició després de remuntar una sortida poc coordinada. Aquesta va ser l’actuació més brillant de les tripulacions mataronines en l’estrena de la temporada de regates a la Lliga Catalana.

El club mataroní ve de fer una preparació diferent perquè, just fa un mes, posava punt i final a la temporada de Llagut Mediterrani disputant el Campionat de Catalunya a Banyoles. Amb poc temps per adaptar-se a la tècnica que requereix el llagut català, els capgrossos arribaven a Arenys per començar amb bones sensacions aquesta nova competició.

La Lliga Catalana de Llagut celebrarà regates cada diumenge, fins el dia 4 d’agost, a diferents punts del litoral català.