La Volta a Catalunya, que havia de passar per Mataró el dia 28 de març, és una víctima més del coronavirus. L'edició centenària de la competició ciclista s'ha hagut d'ajornar sine die, a l'espera de trobar un forat en el calendari perquè es pugui celebrar. La cancel·lació és una mala notícia per la capital del Maresme ja que la sisena etapa de la cursa tenia la meta ubicada en la ciutat, en concret al Camí de la Geganta. 

"Hem intentat fins al final poder celebrar una edició tan especial de la Volta Ciclista a Catalunya, però ara mateix les mesures de prevenció i de salut de corredors, equips i públic assistent passen per davant de la competició", afirmen els organitzadors en un comunicat fet públic aquest dijous. 

Esdeveniments esportius cancelats pel coronavirus

Tots els esdeveniments esportius durant els propers 15 dies queden anul·lats o bé s'han de disputar a porta tancada, en base a les mesures de prevenció preses en les darreres hores per la Generalitat. En el cas de la Volta, els organitzadors demanaran a la Unió Ciclista Internacional que es busquin noves dates per celebrar enguany la competició, i en cas que no es pugui, asseguren que tornarà el 2021, presumiblement amb el mateix recorregut que incloïa Mataró com a final d'etapa