Ni les baixes de la seva expedició ni un inici de regata amb males sensacions. Res de tot això va ser suficient per frenar l’equip femení del Rem Mataró en una nova prova d’aquesta temporada de regates. El conjunt de la capital del Maresme va protagonitzar a Lloret de Mar una altra remuntada antològica per superar el Flix, quan semblava que l’equip tarragoní ja acariciava la victòria.

Menys d’un segon va ser la diferència final entre les mataronines i el seu rival en una regata que gairebé s’ha de resoldre per la foto finish. Aquest triomf situa a les mataronines al capdavant de la classificació de la lliga, en una temporada marcada per la gran igualtat entre les diferents tripulacions.

L’equip cadet mixt que s’ha creat juntament amb vogadors de Premià també va pujar al podi de la seva categoria amb una meritòria tercera posició. Per la seva part, els equips veterans i l’absolut masculí no van poder accedir a les finals A després d’unes cronometrades més discretes.

La propera regata es farà a Flix. Es remarà al riu i l’expedició mataronina s’haurà d’adaptar a unes condicions que, d’entrada, no semblen gens propícies per a les seves característiques.