Ramos a l'ATP de Chengdu. Foto: ATP World Tour.

Ramos, brillant finalista a Chengdu però certa decepció a Pequin

El tenista mataroní segueix escalant i és actualment el número 27 del món.

Albert Ramos no s’atura i segueix fent via al circuit ATP, aquest cop en territori asiàtic. Durant la setmana passada el tenista mataroní va oferir un gran rendiment a l’Open 250 de Chengdu, on es va classificar per la gran final pel títol. Allà, però, Ramos va acabar claudicant davant Karen Khachanov, un jove rus de 20 anys que va guanyar després d’un ajustadíssim partit de 6-7(4)/7-6(3) i 6-3, matx que va durar dues hores i 39 minuts. El tenista mataroní no va poder aguantar l’avantatge del primer set i va acabar deixant escapar l’opció de guanyar un nou torneig ATP després del seu triomf fa uns mesos a Bagdad.

Sense partit amb Rafa Nadal
El proper compromís que s’havia de disputar en tancar aquesta edició era la segona ronda de l’Open 500 ATP de Pequin. Ramos ho tenia tot de cara per enfrontar-se a Rafa Nadal a vuitens, però va perdre contra Adrian Mannarino (64 del món) en un partit que es va decidir per 6-3/4-6/6-3 i que va durar dues hores i mitja. El tenista mataroní és actualment el 27 del món.