Una imatge de la temporada. Foto: CNM

El Quadis de tennis taula ensopega a casa

Els mataronins no van poder seguir amb el triomf de la setmana passada.

El Quadis Mataró no va poder encadenar una segona victòria seguida per escalar posicions, quelcom necessari en la situació que es troba a la zona baixa. Els mataronins, que van sumar un triomf vital fa set dies, van estar a punt de puntuar a casa davant l'Atlético San Sebastián, però no va haver-hi sort. Els de la capital del Maresme van perdre 3-4 en un matx ajustat amb el quart classificat, demostrant que poden aspirar a pujar llocs en les properes jornades.

Els visitants es van col·locar 0-2 en un primer moment, però el Quadis no es va donar per vençut i va donar-li la volta amb tres punts seguits d'Arnau Pons, Yordi Jason i Xevi Peral. Això deixava un 3-2 esperançador, però aquí el millor jugador visitant va empatar el matx amb el 3-3. Quedava el partit de dobles, on els mataronins es van veure superats i no van poder emportar-se els dos punts.